Het gevoel van pijn is natuurlijk voor iedereen anders. Iedereen heeft een andere pijngrens waardoor je sommige mensen ziet flink reageren op de prik, maar je ook mensen ziet die er bijna niks van voelen. Het hangt dus heel erg af van jouw pijngrens.

Een neuspiercing is niet heel erg pijnlijk. De meeste mensen die een neuspiercing nemen, zeggen dat het voelt alsof er iets in je neus wordt gestoken met een naald. Dit kan pijnlijk zijn, maar het is niet heel erg. Dit is eigenlijk wel logisch, want eigenlijk wordt het weefsel van de neus doorboord.

Het is bij je neusvleugel wel zo dat deze dicht bij de traanbuis ligt, de kans dat er een traantje gelaten wordt is hierdoor aanwezig.

Een septum piercing

Bij een piercing door de neusvleugel is dit vaak pijnloos. Bij een septum piercing is het zo dat deze over het algemeen meer gevoelig is. Dit komt omdat het weefsel zacht en heel erg gevoelig is. Toch zijn er ook bij deze piercing velen die zeggen dat ze het zetten van de piercing pijnloos vonden. Het is dus jouw eigen ervaring en gevoel dat bepaald hoe pijn het zetten van een neuspiercing is.

Een piercing is de neusvleugels wordt ook gezien als de minst pijnlijke piercing. Dit is ook zo omdat deze erg snel geneest, dit is vaak binnen 8 weken.

Wil jij een neuspiercing zetten bij de beste tattoo shop? Kies van voor Tattoo Bob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *